Nova školska godina, podjela torbi i školskog pribora

Prije početka i ove nove školske godine Vlada Hercegovačko neretvanske županije i Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ osigurali su torbe i pribor za školu za učenike osnovne škole  kako bi njima i njihovim roditeljima makar malo umanjilo brige te da im sam početak bude malo bezbrižniji. Podjela torbi i školskog pribora, uz korištenje zaštitnih maski i poštivanje socijalne distance, održana je u prostoru Ustanove “Centar za socijalni rad Grada Mostara”  gdje su predsjednik Vlade HNŽ, Ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta uz ravnateljicu Centra uručili školske torbe i školski pribor djeci i njihovim roditeljima.

Predsjednik Vlade Hercegovačko neretvanske županije Nevenko Herceg, je uz čestitku za početak nove školske godine, istaknuo kako djeca ove godine u školske klupe idu u posebnim okolnostima, uz propise na koje nismo naviknuti i koji nam izazivaju nelagodu, čak i frustraciju, međutim, činjenica je kako nemamo izbora. Želi ostati optimist i vjerovati da će uskoro doći do vraćanja naših života u normalne tijekove kako bismo mogli ponovno živjeti onako kako smo naviknuti i kako to naša priroda, kao društvenih bića, od nas traži.

Zdravka Marić, ravnateljica Centra za socijalni rad Mostar, u ime učenika i roditelja, zahvalila je Vladi HNŽ na potpori koju nam kontinuirano pruža i koja je iznimno značajna kako za roditelje i djecu, tako i za djelovanje našeg Centra.

dodjela_skolskih_torbi_4.9.2020._4

dodjela_skolskih_torbi_4.9.2020._1